Herhaalrecept/e-mailconsult

 

 

Herhaalrecepten:
Herhaalrecepten zijn recepten die u al eerder van uw huisarts heeft voorgeschreven gekregen en die u voor langere tijd moet gebruiken.

Herhaalrecepten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bestellen via de receptenlijn tel: 023-5712499 keuzeoptie 2 in het menu.
Uw recept wordt rechtstreeks naar uw apotheek gestuurd. Medicijnen die u voor 16:00 uur bestelt kunt u de volgende werkdag na 13:00 uur ophalen bij uw apotheek. N.B. Omdat de praktijk op woensdag wordt waargenomen ligt een recept, dat op dinsdag na 16:00 uur wordt besteld pas op vrijdag klaar bij de apotheek!

NIEUW: Het is nu ook mogelijk om per e-mail uw huisarts te raadplegen of uw herhaalrecepten aan te vragen! Klik hier herhaalrecept/e-mailconsult en vermeld uw naam, geboortedatum, welke medicatie u wenst te herhalen alsmede de hoeveelheid en tevens de apotheek waar u het wenst af te halen. Wij sturen dan uw recept direct door naar uw apotheek. Wilt u de medicatie thuis bezorgd? Vermeld dit dan in uw e-mail aan ons. Bij een e-mailconsult kan het soms noodzakelijk zijn om u alsnog naar het spreekuur te verwijzen. Houdt u hier rekening mee.

 

 

 

 

 


 

 

 

>> Disclaimer