Home

 

 

Hartelijk welkom op onze website! U kunt hier alle informatie vinden over onze praktijk. Het is een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige huisartsenpraktijk gehuisvest in een historisch Zandvoorts pand (voormalig kindertehuis Frisia uit 1890).

Huisartsenpraktijk F.B. Weenink
Kostverlorenstraat 70a
2042 PK Zandvoort
Tel: 023 - 5712499

In onze praktijk zijn een mannelijke en een vrouwelijke huisarts, een huisarts in opleiding, 2 praktijkondersteuners GGZ, 1 praktijkverpleegkundige, 2 assistentes, 2 laborantes en een administratief medewerkster werkzaam.

Inschrijven

Onze praktijk is geopend voor de inschrijving van nieuwe patienten. U bent van harte welkom.
Als u zich wilt inschrijven bij ons in de praktijk klik dan hier U kunt het formulier uitprinten, invullen en vervolgens opsturen, scannen en mailen of meenemen naar de praktijk. Mailto: huisartsenpraktijk weenink

U kunt zich natuurlijk ook telefonisch aanmelden of gewoon even langsgaan bij een van onze assistentes.

Wetenschappelijk onderzoek en onderwijs

Wij hechten veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. In onze praktijk wordt dan ook af en toe wetenschappelijk onderzoek verricht op diverse gebieden.
Daarnaast vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan de opleiding van huisartsen en assistentes. Regelmatig zijn er dan ook huisartsen en assistentes in opleiding in de praktijk werkzaam.

Kleine chirurgische ingrepen

Het is ook mogelijk om in de praktijk kleine chirurgische ingrepen te ondergaan of chirurgische correcties van b.v. huidafwijkingen te laten verrichten.

Deze behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Dietiste

Er is tevens een diƫtiste(Mw.Adele Schmidt) aan de praktijk verbonden. Zij houdt op woensdag spreekuren op afspraak in de praktijk. U kunt haar bereiken op 023-5737267 of 06-22249100 www.adviesinvoeding.nl

Praktijk voor psychotherapie

In de praktijk is ook een praktijk voor psychotherapie gevestigd. Mw. Meta Snel, psychologe houdt spreekuren op afspraak op de woensdagen.U kunt haar bereiken op 023-5718899

Laboratoriumbepalingen

Het is mogelijk om op de praktijk bloed af te laten nemen voor onderzoek door een van onze laborantes. Zij prikken op woensdag tussen 08:00 en 10:00 uur. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken als u reeds een laboratoriumformulier heeft.

Chronische zorg

Wij vinden het belangrijk om chronische zorg van hoge kwaliteit te verlenen aan mensen met Diabetes, Longaandoeningen en Hart-en vaatziekten. Hiervoor hebben wij bepaalde behandel- en zorgprogramma`s ontwikkeld in samenwerking met uw zorgverzekeraar. De praktijkondersteuners zullen u dan ook optimaal begeleiden en ondersteunen indien u aan een van bovengenoemde aandoeningen lijdt. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de Kennemer Cooperatie voor chronische zorg (KCOETZ).

Ouderenzorg

Als praktijk zullen wij ons er maximaal voor inzetten om u zo lang mogelijk in uw thuissituatie te laten wonen en u daar te ondersteunen. Wij kennen de weg in het zorgnetwerk rondom de zorg voor onze oudere patienten en we zoeken u graag thuis op om samen eventuele zorgproblemen en knelpunten te inventariseren en op te lossen. Neemt u gerust contact op met onze coordinator ouderenzorg, zij helpt u graag verder.

Wilt u de praktijkinformatiefolder inzien, klik dan op deze plek

 

Sinds 2011 hebben wij een kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap ( NHG )

 

 

>> Disclaimer

 

 

 

 

 

Disclaimer